Persbericht: Overname Abeln

By 0
2936
Persbericht: Overname Abeln

Iedema Projectstoffeerders neemt Abeln Stoffering over.

Afgelopen donderdag 31 mei is de overname van Abeln Stoffering met vestigingen in Almelo, Groningen en Leeuwarden succesvol afgerond. We zijn verheugd dat Abeln Stoffering onderdeel is geworden van Iedema Projectstoffeerders waardoor we nu met 8 vestigingen en 68 betrokken medewerkers een vervolg kunnen geven aan onze ambitie. Deze ambitie is om met landelijke bezetting en met vakmensen top resultaat te leveren in vloer- en raamstoffering en een professionele partner te zijn voor onze klanten.

iedema-projectstoffeerders-landkaart-abeln-stoffering-vestigingen-nederland-landelijke-stoffeerder-stoffering-vloerbedekking-raambekleding

Abeln was sinds 2004 onderdeel van de Rikkert Afbouw Groep. Ondanks de verkoop van Abeln Stoffering blijft de intensieve samenwerking tussen Abeln Stoffering en Rikkert Afbouwgroep bestaan waarbij de Rikkert Afbouwgroep nog steeds het volledige afbouwpakket aan biedt inclusief stoffering en anderzijds biedt Abeln Stoffering de sterke combinatie dekvloeren en stoffering aan waarmee het al bekend staat in de markt.

Met zijn drie vestigingen blijft Abeln dé partij voor onder andere bouw- en ontwikkelingsbedrijven, vastgoedeigenaren, onderwijs en woningstichtingen. Iedema Projectstoffeerders blijft met vijf vestigingen in Appelscha, Zwolle, Amsterdam, Tiel en Wateringen (Den Haag) dé partij voor landelijke opdrachtgevers in kantoor, zorg, onderwijs en overheid voor vloer- en raambekleding.

Zowel Abeln als Iedema ziet onze eigen Academy, ons opleidingscentrum, als ultiem middel om ons vakmanschap naar het hoogste niveau te krijgen en even belangrijk; nieuwe vakmannen opleiden.

De overname van Abeln Stoffering is een mooie stap in de ontwikkeling van beide organisaties. De bedrijfsactiviteiten vullen elkaar goed aan en het zal de positie in de markt versterken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your Name:*

Your Website

Your Comment