Academy dagen Leerling Stoffeerders

By 0
2031
Academy dagen Leerling Stoffeerders

Gezamenlijke Iedema Academy cursusdagen voor leerling stoffeerders van Iedema Projectstoffeerders en Abeln Stoffering, dat leek ons een goed plan!

Als het gaat over ons vakmanschap, willen wij dit graag op het aller hoogste niveau houden. Zo wordt er een aantal keer per jaar praktijkdagen georganiseerd in onze Iedema Academy. Een moment om onze leerling stoffeerders op te leiden en ervaren stoffeerders kennis te laten maken met de nieuwste technieken, materialen en gereedschappen.

Onlangs vonden er twee Academy dagen plaats voor 12 leerling stoffeerders, met als thema Linoleum. Tijdens deze specifieke training wordt er eerst kennis opgedaan over het product en (ver)werking hiervan. Vervolgens wordt deze theorie in praktijk gebracht door het uitvoeren van opdrachten zoals installatie van linoleum, naden snijden en lassen. Alle 12 stoffeerders hebben dit succesvol afgerond! Tevens hebben zij handvatten gekregen die ze toe kunnen passen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden en om de stap naar volleerd stoffeerder te maken. Neem een kijkje achter de schermen bij deze gezamenlijke Acadamy dag voor Iedema en Abeln!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your Name:*

Your Website

Your Comment