Raambekleding

Raambekleding maakt uw ruimte af
Raambekleding
Raambekleding

Bij uw project is de raambekleding de finishing touch. Bij Abeln kunt u terecht voor verschillende soorten raambekleding en zonwering, allemaal afgestemd op uw wensen en situatie.

Zonwering:

Een goed werkklimaat vraagt om goede zonwering. Denk bijvoorbeeld aan jaloezieën, lamellen, rolgordijnen en andere vormen van binnenzonwering. Daarnaast is het medebepalend voor de uitstraling van het pand. Met een plisségordijn kunnen zonwerende- en decoratieve eigenschappen worden gecombineerd. In ruimtes waar hygiëne van groot belang is, kunnen afneembare jaloezieën worden geplaatst van eenvoudig te reinigen materiaal. Zo is er voor elke verduisteringsbehoefte een passende oplossing. Onze adviseurs praten u graag bij over de mogelijkheden.

Gordijnen

Natuurlijk is ook het klassieke gordijn in al haar toepassingen nog steeds een veelvuldig toegepaste vorm van raambekleding. Zo is het in veel situaties een prima keus vanwege haar akoestische en isolerende eigenschappen. Ook kan bij gordijnen natuurlijk worden gedacht aan separatiegordijnen in zorginstellingen of toneelgordijnen in theaters. Ook op het gebied van gordijnen en vitrages kunt u bij Abeln terecht voor advies en plaatsing.Bij uw project is de raambekleding de finishing touch. Bij Abeln kunt u terecht voor verschillende soorten raambekleding en zonwering, allemaal afgestemd op uw wensen en situatie.

Uw specialist
Maatvoering

Nauwkeuring ingemeten met de juiste lengte.

Installatie

Vakkundige installatie door onze specialisten.

Materiaal

Materiaal en kleur gebruik bepaald de uitstraling.

Kwaliteit

Geschikt voor branches met strenge eisen.

Meest gestelde vragen

De keuze van het materiaal en de plooi die u kiest zijn van invloed op de uitstraling. Onze vakspecialisten kunnen u daar goed in adviseren. 

Het is van belang dat uw gordijnen hygiënisch en vlam vertragend zijn. Daarnaast kunnen wij uw raambekleding voorzien van een waslabel, zodat deze traceerbaar zijn. 

Projecten