Dekvloeren

Een goede dekvloer maakt het eindresultaat
Dekvloeren
Specialist in dekvloeren

Een goede afwerking van uw project begint bij een goede basis. Of u nu kiest voor vinyl, rubber, PVC of een andere eindvloer, voor allemaal geldt, hoe strakker de dekvloer, hoe strakker het eindresultaat. Abeln zorgt er graag voor dat ook in uw project de basis ligt voor een goed eindresultaat.

De dekvloer bestaat uit een laag specie die wordt aangebracht op de ondervloer. Hierin komen leidingen of een eventuele vloerverwarming te liggen. Wanneer de ondervloer volledig is uitgehard wordt de toplaag aangebracht. Het resultaat is een goede gladde basis voor uw eindvloer.


De zandcementdekvloer is door zijn hardheid en samenstelling bij uitstek geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers en keukens. De anhydrietdekvloer is de favoriete keuze bij het behandelen van zeer grote ruimtes.


Onze specialisten zijn al door menig aannemer en projectuitvoerder vertrouwd als partner in afbouw. Bij ons is uw project direct in goede handen. Onze vakmensen staan u van begin tot einde bij en gaan pas weg wanneer er een mooi resultaat is opgeleverd.

NHL-noordelijke-hogeschool-leeuwarden-school-HBO-abeln-stoffering-dekvloer-afwerkvloeren-zandcementvloer-cementvloer
Projecten